BuS-hundskurs

BuSigare kurs

Passar: från 8 månader och hundar som i puberteten glömt allt de lärt sig samt vuxna hundar. Kursen kan också passa dig som har en äldre hund som inte gått kurs tidigare och behöver lära sig grunder.

Innehåll:  Genom korta lekar lär vi hunden att börja uppföra sig lugnt och sansat och gör dig till en person som hunden klarar av att lyssna på i svårare situationer. Fokus ligger på impulskontroll, inkallning och koppelträning.  Du får också lära dig hur du kan träna under promenaden och tillgodose hundens naturliga behov.

Upplägg: kursen är på tio tillfällen. Varje tillfälle är cirka 1,5 timme där vi varvar teori och praktik. Du får teori att läsa innan och mellan kurstillfällena.  Första tillfället är teori och fika utan hundar för att jag ska lära känna er och era hundar bättre. 

Nästa kursstart: våren/försommaren 2020

Pris: 2400 kronor

Plats: Grusplanen vid Rävlandaskolan

Anmälan: görs via knappen nedan senast den _/_. Betala när du fått  bekräftelse på anmälan.
Kryssa i  formuläret vilken kurs det gäller.

Bokningsvillkor

Svårt hålla sig i skinnet

BuS-hundar är snälla hundar som bara är stökigare och busigare än de flesta andra. 

Det kan vara en ung eller en vuxen hund som lätt  blir upphetsade, ha det svårt i vissa situationer,  bli lätt distraherad, sticka iväg eller börja nosa.

En BuS-hund kan ha svårt att fokusera och behålla fokus. Den fungerar kanske inte som du vill i vissa miljöer. Den kan också ha svårt att koppla av och gilla att jaga saker.

Du kanske skäms över din hunds beteende? Eller tycker det är jobbigt att gå på promenader eller vistas i vissa miljöer? Då passar vår BuSigare kurs. Där får du hjälp med att förändra din hunds beteenden och förbättra er relation.

© Copyright Mad Flatter hundkurser 2020