Träningsfilosofi

Verkliga resultat med lek och fantasi är mitt motto. 

Hos Mad Flatter Hundkurser fokuserar vi på relationen mellan dig och din hund för att ska du få resultat som fungerar i verkliga världen. Det är enkelt att få till ett bra liggande, ett stopp eller en bra inkallning på träning men det är ju i verkliga livet den behöver fungera.

Absolute Dogs manifest till höger genomsyrar allt hos Mad Flatter Hundkurser. Läs mer på: www.absolute-dogs.com

Mad Flatter Hundkurser fokuserar på vad vi vill ha och hur vi ska nå dit. Men man får säga “nej” till sin hund och ha ramar och regler. 

Lekbaserad träning

För att nå dit jobbar jag enligt det senaste i modern forskning – lekbaserad träning – då leken som metod visat sig vara det mest effektiva för att få hunden att förstå och att lära sig nya beteenden.

Lekbaserad träning är rolig! Samtidigt som du får resultat bygger du en fin och stark relation med din hund. Då får du både kortsiktiga och långsiktiga bestående resultat. Det fungerar lika bra på valpar som på hundar som utvecklat beteenden vi människor ser som problematiska.

Med lek förändrar vi hundens känslor och därmed också hundens beteenden. 

Det finns en en lek för allt. 

Positiv förstärkning

Jag tränar med positiv förstärkning. Genom lekar förändrar vi hundens beteende och känslor. Jag fokuserar på att se rätt beteende och hela tiden belöna det med med muntliga markörer och klicker. 

Vi tror på dig

Mad Flatter Hundkurser tror på din förmåga som hundägare. Det ska vara roligt att gå kurs och det bästa i mitt jobb är du. Det är för din skull jag finns.

Jag vill att du ska ha din drömrelation med din hund och att du ska upptäcka hur roligt det kan vara att träna hund. Målet är att göra dig till expert på just din hund så du kan träna på egen hand och tillsammans med andra.

© Copyright Mad Flatter hundkurser 2020