Privatträning 

Besvärlig vardag?

Om du har specifika saker eller problem du vill ha hjälp med kan du boka privata träningspass.Det kan vara allt från att hunden drar i kopplet, inte kommer på inkallning, gör utfall, vaktar leksaker och ben eller har andra saker för sig som du tycker är problem. 

Det kan också vara så att du eller din hund är obekväm i grupp eller att du skäms över din hunds beteende. Eller att du helt enkelt inte har tid att gå kurs på fasta tider. 

Mad Flatter Hundkurser erbjuder PT-paket samt enskilda timmar. Du får alltid ett skriftligt träningsprogram anpassat efter just din hund.

Hos mig får du inte kortsiktiga och snabba lösningar utan jag vill att vi löser era problem på djupet och långsiktigt. 

Hur framgångsrik träningen är beroende på era förutsättningar men främst hur mycket tid och engagemang du lägger på träningen. Det är du som tränar din hund med hjälp och coachning av mig.

Priser

  • Tre tillfällen, sammanlagt 4 timmar: 1550 kronor 
  • Fem tillfällen, sammanlagt 7,5 timmar: 2650 kronor 
  • Uppföljning PT-paket: 400 kronor per timma
  • En träff inklusive dokumentation, 1,5 timma:  700 kronor
  • Uppföljning: 500 kronor

PT-paket

Jag erbjuder PT-paket om tre till fem träffar. Första träffen är alltid 1,5 timma då jag gör en analys om vad och hur ni ska träna. Du får alltid en skriftlig dokumentation med träningsråd och om du undrar något mellan tillfällena kan du alltid kontakta mig.

 

© Copyright Mad Flatter hundkurser 2020