Valpkurser

Valpkurs och vardagslekar, steg 1

Passar: valpar från 10 veckor- 6 månader, dig som har din första hund eller som gått kurs tidigare och vill prova en annorlunda pedagogik med din unga hund.

Innehåll: Det här är en grundkurs för valpar där vi med hjälp av roliga lekar formar fram en hund som väljer att vara med dig och som med självförtroende och optimism möter vardagens utmaningar, kommer på inkallning, kan vara lugn och koppla av hemma och på andra platser och som är följsam med och utan koppel.  Vi tränar självklart också grundläggande moment som t.ex. sitt, ligg och inkallning.

Upplägg: sex träffar på 1,5 timma med teori och mycket praktik. Du får teori att läsa innan och mellan kurstillfällena.  

Nästa kursstart: måndag 4 januari 18.30-20.00 

Pris: 1550 kronor 

Plats: Grusplanen vid Rävlandaskolan

Anmälan: görs via knappen nedan senast den 30 november. Betala när du fått  bekräftelse på anmälan. Kryssa i  formuläret vilken kurs det gäller .

Valpkurs och vardagslekar, steg 2

Passar: valpar som gått vår Valpkurs steg 1. 3- 6 månader, dig som har din första hund eller som gått kurs tidigare och  vill prova en annorlunda pedagogik med din unga hund.

Innehåll:  Nu är det dags för svårare störningar och utmaningar. Vi fortsätter leka för att få en hund som väljer att vara med dig och som med självförtroende och optimism möter vardagens utmaningar.  Vi tränar självklart också grundläggande moment som t.ex. sitt, ligg och inkallning.

Upplägg: fem träffar på cirka 1,5 timme med teori och mycket praktik. Du får teori att läsa innan och mellan kurstillfällena.  Första tillfället är teori och fika utan hundar för att jag ska lära känna er och era hundar bättre. 

Nästa kursstart: under planering

Pris: 1550 kronor 

Plats: Grusplanen vid Rävlandaskolan

Anmälan: görs via knappen ovan senast den _/_. Betala när du fått  bekräftelse på anmälan.
Kryssa i  formuläret vilken kurs det gäller .


© Copyright Mad Flatter hundkurser 2020