Vardagslydnad

Lekfull vardagslydnad, för slynglar och alla andra

Passar: alla hundar från 6 månader och uppåt som behöver få mer ordning i vardagen. Kursen kan också passa dig som har en äldre hund som inte gått kurs tidigare och behöver lära sig grunder.

Innehåll: Det här en kurs för dig som vill eller behöver jobba vidare med vardagens utmaningar. Du har kanske en hund som hittar på bus och tycker omgivningen är roligare än husse eller matte. Den drar i kopplet, har svårt att koppla av och leker hellre med andra hundar än med dig. Korta utvecklande lekar lär hunden börja uppföra sig och sansat och lär den lyssna på dig.

Fokus ligger på impulskontroll, inkallning och koppelträning.   Du får också lära dig hur du kan träna under promenaden och hur du kan tillgodose hundens naturliga behov och aktivera hundens nos.

Upplägg: Kursen är på åtta tillfällen. Varje tillfälle är 2 timmar där vi varvar teori och praktik. Du får teori att läsa innan och mellan kurstillfällena.  I kursavgifter ingår kurskompendium så du vet vad du ska träna på hemma.  Endast sex deltagare.

Nästa kursstart:  6 januari 2021 kl. 18,30-20.30.

Plats: Grusplanen vid Rävlandaskolan

Pris: 2500 kronor inklusive moms

Sista anmälningsdag:  23 december.

Bokningsvillkor

Lekfull vardagslydnad, steg 2

Passar: för alla hundar från 6 månader och uppåt som gått Lekfull vardagslydnad steg 1. 

Innehåll: Det här en kurs för dig som vill utmana dig och din hund ytterligare med vardagens utmaningar. Du har kanske en hund som hittar på bus och tycker omgivningen är roligare än dig. Den drar i kopplet, har svårt att koppla av och leker hellre med andra hundar än med dig. Korta, utvecklande lekar lär hunden börja uppföra sig sansat och lär den lyssna på dig i svårare situationer.

Fokus ligger på impulskontroll, inkallning och koppelträning. Du får också lära dig mer om hur du kan träna under promenaden och hundens nos. 

Upplägg: kursen är på sex tillfällen. Varje tillfälle är cirka 1,5 timme där vi varvar teori och praktik. Du får teori att läsa innan och mellan kurstillfällena.  Första tillfället är teori och fika utan hundar för att jag ska lära känna er och era hundar bättre. 

Nästa kursstart: under planering.

Plats: Grusplanen vid Rävlandaskolan

Pris: 1550 kronor 

Anmälan görs via knappen senast den _/_. Betala när du fått  bekräftelse på anmälan.
Kryssa i  formuläret vilken kurs det gäller.

Bokningsvillkor

© Copyright Mad Flatter hundkurser 2020